1
Kvě

Na letošní Czech Masters přijedou Dufner, Donald a Molinari, lístky jsou v prodeji

Jubilejní 10. ročník D+D REAL Czech Masters představuje první hvězdy. Na hřiště PGA National OAKS Prague dorazí v polovině srpna tohoto roku mimo jiné Američan Jason Dufner (47), Angličan Luke Donald (46) a Ital Francesco Molinari (41). Od středy 1. května jsou také na největší golfovou akci roku v Česku, která se nedaleko Prahy uskuteční od 15. do 18. srpna, v prodeji vstupenky.

Zatímco pro Donalda a mladšího z bratrů Molinariových se bude jednat po loňské premiéře o druhý start na jediném turnaji DP World Tour u nás, Dufner se na Czech Masters objeví vůbec poprvé. Čeští golfoví fanoušci se tak mohou těšit, že na vlastní oči poprvé uvidí šampiona PGA Championship z roku 2013.

Rodák z Clevelandu kromě toho vyhrál další čtyři turnaje na zámořské PGA Tour, naposledy před sedmi lety slavný Memorial. Na majorech si kromě vítězství na PGA Championship připsal dalších pět umístění v TOP 10, v elitní desítce skončil také dvakrát na The Players a šestkrát na již bývalých prestižních akcích World Golf Championships (WGC).

„Jsme rádi, že můžeme českým golfovým fanouškům ukázat dalšího major šampiona. Každý rok chceme do Česka nalákat neokoukanou tvář a to se nám i letos podařilo. Jsme také rádi, že po loňské účasti znovu dorazí Luke Donald a Francesco Molinari. Vedle nich přijedou také nejlepší hráči DP World Tour, diváci se tak mají opět na co těšit,“ vzkazuje Petr Dědek, majitel promotérské společnosti Relmost, který turnaj světové série DP World Tour u nás pořádá.

Známá jsou také jména prvních českých hráčů, kteří se od 15. do 18. srpna utkají na hřišti PGA National OAKS Prague se světovou golfovou špičkou. Už podeváté si na turnaji zahraje ostřílený český profesionál Filip Mrůzek, teprve podruhé si naopak akci sahá stále ještě amatér Petr Hrubý, který letos ukončuje svou zámořskou univerzitní pouť v barvách Washington Huskies.

Kromě špičkového světového golfu se mohou návštěvníci turnaje těšit na tradiční doprovodný program v podobě bohaté turnajové vesničky, golfové kliniky s hvězdou turnaje nebo stejně jako loni sobotní koncert populární domácí hudební skupiny, tentokrát Monkey Business. Vstupenky na všechny čtyři turnajové dny jsou od středy 1. května v prodeji v síti Ticketportal ZDE.